Acord de col·laboració [ED]BUILDING – KIDNELIS

foto: inezdelprado.com

Acord de col·laboració [ED]BUILDING – KIDNELIS

Després de dos anys de festeig, dues entitats educatives del Vallès Occidental signem un acord de col·laboració per facilitar la tasca de pares, mares i educadors.  Aquesta línia de treball que tot just encetem, ve a donar cobertura a una mancança en tots els jocs i joguines educatius que es comercialitzen. Si bé aquests productes han de passar per estrictes auditories de laboratoris en relació a la seguretat dels materials de fabricació, cap ens extern no garanteix la qualitat pedagògica i el compliment dels objectius educatius que prometen els seus fabricants a la seva publicitat.

Resultat d’això, l’associació santcugatenca Edbuilding esdevé des d’ara l’entitat que, a través del seu Segell de Qualitat Pedagògica, avaluarà i garantirà el valor pedagògic dels productes educatius de la marca sabadellenca Kidnelis.

EDbuildingSegellcat

L’equip avaluador estarà format per una direcció pedagògica i un grup multidisciplinar d’experts en educació. El producte haurà de complir amb un estricte codi ètic i sotmetre’s a un rigorós examen dels paràmetres d’avaluació. Superar amb èxit aquests requisits, suposarà que el joc mostri un segell visible al consumidor que li inspirarà confiança i seguretat a l’hora d’adquirir-lo. 

 
  Per tal d’afinar al màxim els paràmetres d’avaluació, s’ha realitzat un estudi entre 125 persones (mares, pares i docents)  per conèixer quins aspectes valoren més a l’hora de comprar un joc educatiu.
 

  Els paràmetres a validar dependran de la funció educativa que pretengui el producte, i el codi ètic conté principis bàsics com:

  • Honestedat i Transparència en els processos i en tota la gestió.
  • Rigor i compromís.
  • Especial atenció a les necessitats educatives dels infants.
  • Protecció del Medi Ambient minimitzant-ne l’impacte.
  • Foment de la igualtat entre gèneres.
  • Foment de l’economia social i de proximitat.
  • Promoció de l’ocupació amb enfoc social.
  • Adequació als Drets Humans i als Objectius de Desenvolupament Sostenible.
  Edbuilding és una jove plataforma independent d’experts en educació, no adscrita a cap doctrina, i oberta a totes les propostes pedagògiques. Forma part de les principals xarxes d’innovació pedagògica del país. Organitza formacions a famílies, mestres, infants i joves. Els seus eixos de treball giren entorn a la innovació, la investigació i el suport a tots els infants, joves i els seus agents educatius.
 
  Kidnelis neix el 2013 amb la intenció de dedicar-se a la fabricació i distribució de jocs educatius per infants en edat escolar. Els seus productes estan manipulats i acabats per persones del tercer sector social. Kidnelis és una marca enregistrada creada per un grup de professionals de trajectòria multidisciplinar amb l’objectiu de crear i produir jocs educatius per infants en edat escolar.
 El primer producte de la firma a avaluar serà Biznelis, un joc per fomentar l’emprenedoria entre els joves del qual són co-propietaris i co-creadors Kidnelis i la UAB.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s