Qui som

[ED] BUILDING CÀPSULES EDUCATIVES és una plataforma independent d’experts en educació, no adscrita a cap doctrina, i oberta a totes les propostes pedagògiques. Organitzem xerrades, tallers, activitats puntuals i assessorament pedagògic a demanda dels nostres usuaris.

Formem part de l’anomenat Mapa de la Innovació Educativa de la Fundació Jaume Bofill, que aglutina els principals innovadors en educació del país, practitioners, professionals de l’educació i institucions innovadores.

Tenim l’honor de ser un dels col•laboradors de INED21, un dels vint mitjans de comunicació especialitzats en educació més influents del món.

Disposem d’acreditació del Portal de Recursos Pedagògics Activitum com a com a entitat que ofereix propostes innovadores i d’alt valor pedagògic per als centres educatius de Catalunya.

Col•laborem per diferents mitjans locals com la revista Sant Cugat Magazine, el diari elCugatenc, i ràdio Cugat.cat, en les seves respectives seccions d’Educació.

Susana

Vivim temps de canvis accelerats, societats convulses i un futur ple d’incertesa. En el temps que dura un telenotícies presenciem actes perpetrats per persones tan inquietants com cruels que ens fan perdre la confiança en la condició humana. Tot plegat ens porta a preguntar-nos en què hem fallat. On està el desajust. En quin moment un home deixa de ser-ho per convertir-se en bèstia i arrassar amb vides humanes. I (a anys llum però no menys preocupant) en quin moment el jovent ha cregut que val la pena invertir temps en buscar pokémons arreu…

Integrismes, desigualtats enquistades, pares que miren cap a un altre costat… No en tinc cap dubte, com diu la Malala Yousafza “L´educació és l´única solució. L´educació primer de tot”. I, a més a més, és cosa de tots. Aleshores, recupero la confiança quan veig (i no a un telenotícies, malauradament) centenars de mestres omplint auditoris per seguir formant-se durant l’estiu. O desenes de pares i mares renunciant al seu temps lliure un dissabte sencer per “sotmetre’s” a una jornada formativa d’experts en educació. I el que és millor de tot: tohom surt encoratjat, esperançat i somrient!

Per tot plegat, les persones que formem l’equip d'[ED]BUILDING CÀPSULES EDUCATIVES creiem fermament en el que fem, treballem dia a dia per l’educació i us convidem a famílies i docents a sumar-vos al nostre projecte. Preneu-vos dos minuts (valdrà la pena, ja veureu…) per conèixer què podem fer plegats. Podeu participar formant part del nostre equip d’experts o com a usuaris de les nostres xerrades i tallers. Contacteu-nos a través del nostre correu info@edbuilding.org, facebook o twitter.

Josep A.

Periodista cultural i inquiet observador de com evoluciona la comunicació a través de la tecnologia, des de fa anys canalitzo els coneixements que vaig adquirint per adaptar-los a nous formats periodístics i de difusió. Sempre m’he mogut entre llibres, ja sigui com a periodista, divulgador, o realitzant treballs de promoció editorial.

Considero que l’educació necessita un bon revulsiu que complementi a la formació reglada, utilitzant eines que integrin i potenciïn els valors socials i la realitat que, de vegades, arriba als infants distorsionada per totes les pantalles que els envolten. Comunicar els valors que aporten els experts d'[ED]BUILDING, més que un repte, és una necessitat que esperem poder transmetre a professionals i famílies.

Anuncis